Blog

❤️

#hair #haircolor #updo #weding #bride #love

Hei, Hei, I dag har jeg på meg en hvit lang bluse fra French Connection. Den har broderier og små fargerike paljetter i folklore og bohemsk stil. Til det kombinerer jeg et par hvite jeans med hvite …

Vi tror alltid at det er et kulturelt preg og en overgang mellom farger. Slik sett ser vi alltid etter en historie. I dette produktet, som vi produserer med en moderne designprosess, har vi kombinert den tradisjonelle utskårne teknikken med maleteknikken. For å kombinere disse to teknikkene i en moderne og minimalistisk stil, foretrakk vi trematerialer. Fordi tre er helt hardt, rått, men likevel et utrolig mykt materiale.

Alternativ for kort hår

Vi tilbyr dette estetiske tilbehørsproduktet som vi designet spesielle materialer i den tradisjonelle verden, for eksempel kobber og messing i en bohemsk og skandinavisk stil, som et tematisk bidrag til ideen om Nespresso Capsule Holder. Vi vil understreke at denne designen, som omdanner den estetiske verdien av kobber og messingmaterialer til funksjonelle produkter for kobber- og messinginnredning, har et begrenset antall produksjoner.

BOHEMISK STIL

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close