Blog

195 gilla-markeringar, 38 kommentarer – 𝐋𝐈𝐍𝐀 𝐋𝐈𝐍𝐃𝐒 …

195 gilla-markeringar, 38 kommentarer – 𝐋𝐈𝐍𝐀 𝐋𝐈𝐍𝐃𝐒𝐓𝐑𝐎̈𝐌 (Lina Lindström) på Instagram: "~ Boho Side Braid 🌸➰ Hva synes du? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Provade en ny hårstil. Tycker det är så kul att … "

Vi tror alltid at det finnes en kulturell berøring og en mellomgang mellom färger. Jeg viser mening vi alltid etter og berättelse. Jeg er produkt, som vi produserer med en moderne designprosess, vi har kombinert den tradisjonella snidat teknikken med målteknikken. For att kombinera disse två teknikere i et moderne og minimalistisk stil foredrog vi Trä-materiale. E perfekt trä är helt hårt, rått men ändå ett otroligt mjukt materiale.

Vi trenger energi for å tilbringe våre dager på en trevlig måte og vi kan bruke dette energibehovet fra basdrycker som kaffe. Vi kan velge estetisk tilbehørs produkt som designer spesielle materialer i den tradisjonelle verdenen som kopper og maser i en bohemisk og skandinavisk stil som et tematisk bidrag til idén om Kapselhållare til Nespresso. Som ett resultat av en estetisk og minimalistisk designprodusent vi disse produktene med Mässing og Koppar materiale som temat

Myk vridd halv opp halv ned stil med vakker * CARLY * hår vintreet vevd gjennom. Brudefrisyrer

Vi har valgt estetisk tilbehørs produkt som vi designer spesielle materialer i den tradisjonelle verdenen som kopper og mässing i en bohemisk og skandinavisk stil som et tematisk bidrag til idén om Nespresso Kapselhållare. Som ett resultat av estetisk og minimalistisk designprodusent vi disse produktene med Mässing og Koppar-materiale som tematisk bidrag til Nespresso Kapselhållare konceptet.

Veiledning Brude Boho hestehale: Schritt für Schritt führe dich durch die Erstellung dieser Frisur. Wenn du möchtest, kannst du parallel am Puppenkopf oder Model mitstylen. Es wurde in diesem Videotutorial nichts weggeschnitten! #lydiagerzen #bohohair #videotutorial

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close