Blog

Jeg heter Freja og er 20 år gammel. Til daglig jobber jeg som blogger …

Jeg heter Freja og er 20 år gammel. Jeg jobber til daglig som blogger og modell hos Scoop Models. Denne bloggen skildrer livet mitt og hverdagen. Dette er min ledige plass uten faste rammer, men med hovedfokus på personlighetsstil og mote. Jeg har også en stor interesse for design, kultur og sære eksistenser, noe som også gjenspeiles.

via: IG @ missysueblog

Tips for hårpleie. Ideer for flott hår. Ditt eget hår er utvilsomt akkurat det som absolutt kan definere deg som person. For flere individer er det absolutt viktig å ha en veldig god frisyre.

Kjole: Tro full merkevaren (samarbeid) En mer magisk dag! Så jeg er forelsket i dette stedet! I dag har vi vandret rundt hele dagen, virkelig en fordel når

Opplæring, enkelt sett med kort hår | Spør Frisør og Makeup Artist | bloglovin & # 39;

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Close
Back to top button
Close
Close