Blog

LWD-nr. 3!

Hei, hei, her kommer den tredje og siste "Lille hvite kjolen". I en 60-talls modell og i en "Boho Chic" styling. Kjolen er knelang, rett i modellen, har tøffe detaljer ru …

Hvis du har lagt merke til, er kappedressing en ting. Den ydmyke badekåpen har gått fra undertøy til uønsket uttalelsesbrikke, og erstattet alt fra blazere til stranddekning. Våre kuraterte redigeringspunkter belyser de mest ettertraktede stiler, fra Rosie Assoulins luksuriøse kimono til Rianna + Ninas unike mesterverk som er laget helt av vintage skjerf.

Bohemsk brudekjole, jeg er helt besatt av denne stilen! dette er min andre favoritt bare jeg hadde på meg en tynn fiolett farge under

Blomsterbohemsk dekor: Få stilen – Dekorere

40 brudebuketter å bli inspirert av til bryllupet ditt

Blomsterbohemsk dekor: Hvordan få stilen – Inredningsvis inredningsvis.se / …

Eller det "lille huset" som jeg ofte kaller det … Takk og takknemlighet for å ha denne lille helligdommen hvor jeg kan få litt kreativitet … og …

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close