Blog

(uten tittel)

Se hvordan hun bruker naturen som inspirasjon i stylingen.

Hallå, Idag känner jeg for att ta fram bohemen i mig (det var ett tag sedan), men på ett annorlunda sätt. Jeg har på meg en av mine unika og otrolige vackra og färgstarka kimonor fra Sissel Ed… # blackcoral4you ❤ #coral ☮ #black ✌︎ #Pinteressant ♕ # valentine´sday ☻ # http: //www.blackcoral4you.kingeshop.com/☺ # lue ✤ #bohemisk ☂ # surf ↜ #Spring ➳ # smykker ☯ # sigøyner ♁ # hobo ♥ # perler ॐ #rapsodia ღ # perler ☀️ # Sommer ❀ # stil ≫ # stil * # steiner ❃ #boho ✿Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ # LIK⧢

Hallå, Idag känner jeg for att ta fram bohemen i mig (det var ett tag sedan), men på ett annorlunda sätt. Jeg har på meg en av våre unika og otroligt vackra og färgstarka kimonor fra Sissel Ed …

Hallå, Idag känner jeg for att ta fram bohemen i mig (det var ett tag sedan), men på ett annorlunda sätt. Jeg har på meg og av våre unika og otroligt vackra og färgstarka kimonor fra Sissel Ed …

Hanna Stefansson

Hallå, hallå! Med dagens fotografering vil jeg visa hvordan det enkelt kan brukes og klassisk kostymbyxa på 3 forskjellige måter og på 3 forskjellige stilar. På den første har jeg kombinert byxorna med en e …

Köp Newill tapeter (WM207-02) hos Engelska Tapetmagasinet. ✓ Beställ fraktfritt online ✓ Snabb leverans

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close