Blog

UTFIT Arkiv – Side 20 av 113 – Matilda Djerf

UTFIT Arkiv – Side 20 av 113 – Matilda Djerf

Vi tror alltid at det er et kulturelt preg og en overgang mellom farger. Slik sett ser vi alltid etter en historie. I dette produktet, som vi produserer med en moderne designprosess, har vi kombinert den tradisjonelle utskårne teknikken med maleteknikken. For å kombinere disse to teknikkene i en moderne og minimalistisk stil, foretrakk vi trematerialer. Fordi tre er helt hardt, rått, men likevel et utrolig mykt materiale.

Vi tror alltid at det er et kulturelt preg og en overgang mellom farger. Slik sett ser vi alltid etter en historie. I dette produktet, som vi produserer med en moderne designprosess, har vi kombinert den tradisjonelle utskårne teknikken med maleteknikken. For å kombinere disse to teknikkene i en moderne og minimalistisk stil, foretrakk vi trematerialer. Fordi tre er helt hardt, rått, men likevel et utrolig mykt materiale. Vi presenterer dette produktet, som er preget av bruk

Mer feriehårinspo? Jeg tror ja 💕 Full opplæring knyttet til profilen min •

Vi tilbyr dette estetiske tilbehørsproduktet som vi designet spesielle materialer i den tradisjonelle verden, for eksempel kobber og messing i en bohemsk og skandinavisk stil, som et tematisk bidrag til ideen om Nespresso Capsule Holder. Vi vil understreke at denne designen, som omdanner den estetiske verdien av kobber og messingmaterialer til funksjonelle produkter for kobber- og messinginnredning, har et begrenset antall produksjoner.

Teppe 60 x 90 cm hvit

Nydelig kvartskam! # bryllup # brudepiker # brudepikegiftideas #bridalhair #krystaller

Følg meg for mer eksklusivt innholdFernanda Siordia Skriv din kommentar 💭😊 Merk din venn 👭

Tags

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close